Cool

Jeta e njerëzve të lindur në këto data do të ndryshojë në mënyrë të pakthyeshme deri në fund të vitit 2024

04/19/2024 09:45
nga:N K

Astrologja Julija Lifanova tregon se kujt do t’i sjellë ndryshime rrënjësore viti 2024.

Fakti është se në tabelën natale të çdo personi, një shkallë e caktuar në qiell i caktohet datës së lindjes së tij. Dhe Hëna kthehet në këtë pikë çdo 19 vjet, duke sjellë ndryshime fenomenale në jetën e një personi.

Nëse diçka që duket si një jetë e re po ju ndodh, si divorci, ndryshimi i karrierës, shpërngulja e papritur në një vend tjetër ose lindja e një fëmije, atëherë ka shumë të ngjarë që Hëna e Re bie në datën e lindjes së tij.

Në vitin 2024 janë 13 Hëna të Reja, secila prej të cilave do të prekë njerëzit, datat e të cilëve bien në këtë ditë dhe një ditë më parë/pas, shkruan Atma.hr.

Datat e lindjes:

janar: 10, 11, 12

shkurt: 8, 9, 10

marsh: 9, 10, 11

prill: 7, 8, 9

Maj: 7, 8, 9

qershor: 5, 6, 7

korrik: 4, 5, 6

gusht: 3, 4, 5

shtator: 2 3 4

tetor: 1, 2, 3, 31

Nëntor: 1, 2, 30

dhjetor: 29, 30, 31