Lajme

Iu kërkua të kryejë obligimet, sulmon punëtorin e KEDS-it

08/13/2022 22:30
nga:G C

Një punëtor i KEDS-it të premten po e kryente punën e tij në Viti.

Por, Xh.R, u sulmua nga një qytetar me inicialet R.R, pasi që i kishte treguar se nuk i ka përmbushur të gjitha obligimet ndaj kësaj kompanie.

Punëtori për lëndimet e marra mjekimin fillimisht e kishte kryer në Viti.

Kurse televizioni merr vesh se i njëjti kishte kryer kontrolle edhe në Gjilan tek neurologu dhe psikiatri.

Ndërkohë, zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala konfirmoi rastin përmes telefonit teksa shtoi se konsumatorët duhet të dinë që punëtorët vetëm kryejnë detyrat e bazuara tërësisht në procedurat e kompanisë që derivuara nga ligjet që janë në fuqi.