Lajme

IPKO me oferta fantastike në këtë Black Friday Bashkohuni me IPKO dhe ngritni stilin tuaj të jetesës dixhitale

11/21/2023 18:37
nga:K G

IPKO, ju fton t’i bashkoheni familjes saj madhedhe përjetoni një botë ku lidhja takohet me inovacionin, duke pasuruar jetët dhe duke transformuarpërvojat dhe ku është kombinuar teknologjia e funditme ofertat ekskluzive.

Për ta bërë këtë Black Friday paharrueshme, IPKO do ofroje zbritje telefona mencur, dhe eSIMfalas për përmirësuar përvojën tuaj lidhjes.Gjithashtu, përdoruesit besnik pakos Careless do përfitojnë zbritje prej 10% telefona mencur, përnjë periudhë caktuar.  

Për tepër, pako MAX Mega HD, tashmë është e disponueshme me një çmim special për Black Friday prej vetëm 25 euro, nga 29,95 euro. Zhytu një botëme përmbajtje me definicion lartë për një super cmim.  Ndërsa, Përdoruesit MAX Elite dhe MAX Mega HD, do shijojne zbritje shtesë televizorëtSamsung për krijuar përvojën mirë teatrit shtëpi.

Këto oferta janë disponueshme vetëm për një kohë kufizuar! Përfitoni sa shumë nga Black Friday me IPKO dhe ngritni stilin tuaj jetesës dixhitale.

thelb misionit IPKO- është përkushtimi për ngritur përvojat e lidhjes. Nga interneti me shpejtësi lartë deri te telefonat e mencur fundit dhe pakotgjithëpërfshirëse, IPKO sjellë botën afër klientëve saj.

Eksploroni llojllojshmërinë e produkteve ndryshme IPKO-, duke iu përshtatur nevojave ndryshme bazës saj dinamike klientëve. Këtë Black Friday, eksploroni një botë me mundësi dhe përfitoni ngaofertat ekskluzive ridefinojnë peizazhin dixhital.

Suksesi i IPKO- është thellësisht i ndërthurur me filozofinë e saj me qendër klientin. Duke i dhënëpërparësi klientëve, IPKO vazhdon evoluojë ofertat e saj, duke siguruar çdo ndërveprim me kompaninë jetë një përvojë pozitive dhe pasuruese.

Zbuloni dallimin e qenit pjesë e familjes IPKO. Përqafoni një botë ku lidhja nuk njeh kufij dhemundësitë janë panumërta!

Vizitoni dyqanin tuaj afërt IPKO ose faqen tonë internetit www.ipko.com për shumë detaje mbikëto oferta parezistueshme!