Cult

Ilirian Kaçiu boton librin “Poezi Krahasimtare”

02/28/2023 10:17
nga:K G

Është botimi i parë i autorit Ilirian Kaçiu, libri mban titullin “Poezia krahasimtare”.

Ky libër hulumtues i cili përmban 50 poezi që ngërthen mesazhe pozitive për jetën dhe paqen.

Autori ka thënë se ky libër është unik duke bërë krahasimin e poezisë mes luftës dhe paqës që ndeshen njëra me tjetrën.

Kaçiu sapo ka filluar botimet e tij, ndërsa premton që do të sjell shumë libra të tjerë.