Showtime

“Himni” i grave shqiptare, projekti më i mirë që po vjen në Kosovë

12/06/2023 19:59
nga:K G

Ganja dhe ekipa fantasktike e Pro Band në kuadër të 16 ditëve të aktivizmit të dhunës në baza gjinore, kanë përpunuar një këngë të viteve të 90-ta e cila është komplet dedikim për gratë shqiptare.

Kënga quhet “Heshta”, ku tekst shkruese është Aida Baraku, për muzikën është përkujdesur Armend Rexhepagiqi dhe e përpunuar nga Ardian Kastrati.“Duron ky gjoks duron se s’ka qare, në të rreh zemra e gruas shqiptare”, pjesë e tekstit të kësaj super kënge.

Ky projekt paraqet saktësisht realitetin shqiptar.