Cult

Hapet sot edicioni i 22-të i Festivalit të Filmit Frankofon në Kosovë

11/17/2022 07:49
nga:G B

Ambasada e Francës në bashkëpunim me përfaqësitë diplomatike të Zvicrës Belgjikës dhe Aleancën Franceze organizon edicionin e 22-të të Festivalit të Filmit Frankofon në Kosovë.

Festivali i Filmit Frankofon në Kosovë “Amours Toujours”, edicioni XX, organizohet nga data 16 deri më 20 nëntor në pesë qytete të Kosovës: në Prishtinë, në Pejë, në Prizren, në Mitrovicë dhe Vushtrri.