Sporti

Hajdutët provojnë të grabitin sërish shtëpinë e Smalling

08/01/2021 23:23
nga:E K

Sërish, një numër i hajdutëve kanë provuar të hynë në shtëpinë e Chris Smalling, por sistemi ka ndaluar hajdutët.

Anglezi është duke u stërvitur me Romën në Portugali parë familjes dhe kur askush nuk ishte në shtëpi, dy hajdutë janë parë në oborr të shtëpisë.

Sipas La Repubblica dhe Il Messaggero, dy hajdutë janë parë, por sistemi ka intervenuar duke thirrur policinë gjithashtu.

Sidoqoftë, kur zyrtarët e policisë kishin arritur, hajdutët ishin larguar.

Shtëpia e Smalling ishte grabitur në muajin prill nga tre persona të armatosur.

Ish ylli i Man United ishte detyruar t’i jepte rolexa dhe objekte tjera të vlefshme.