Geek

Google shënon ditëlindjen e 10-të të Play Store me një logo të re

07/26/2022 13:16
nga:G B

Play Store është zyrtarisht 10 vjeç dhe Google është i etur për të shënuar një përvjetor të tillë me diçka simbolike.

Google lansoi Play Store në vitin 2012 për të unifikuar të gjitha ”dyqanet e saj online të epokës” nën një ombrellë të vetme.

Shërbimi ka qenë i popullarizuar duke pasur parasysh rëndësinë e tij për Android, me mbi 2.5 miliardë njerëz që përdorin dyqanin çdo muaj në 190 vende.

Dhe përvjetori vjen ndërsa shërbimi po evoluon.