Lajme

Gjocaj: Subvencionet e qeverisë për rrymën nuk dhanë efekt

03/29/2023 19:09
nga:Astrit Gashi

Liron Gjocaj, nga INDEP, ka thënë se subvencionet e Qeverisë së Kosovën për energjinë elektrike nuk kanë dhënë efekt.

Sipas Gjocajt, subvencioni prej 90 milionë eurove ka pasur efekt vetëm në arritjen e paqes sociale.

“Subvencioni prej 90 milionë eurove nuk ka dhënë efekt, përpos arritjes së paqes sociale dhe të mos mllefosen konsumatorët, pasi me 90 milionë euro konsumatorët që harxhonin deri në 800 KW/h për muaj nuk prekeshin nga ngitja e çmimit të energjisë, por ata me mbi 800 KW/h”, ka thënë Gjocaj në Klan Kosova.