Geek

G-Power BMW M3 në 720 kf

11/17/2022 15:21
nga:N M

Shtëpia gjermane e modifikimit G-Power ofroi një paketë tjetër për modifikimin e BMW M3 aktuale. Pas paketës së vitit të kaluar 700 kf, G-Power ka rritur motorin 3.0 litërsh me gjashtë cilindra dy turbo në 720 kf dhe 850 Nm çift rrotullues (shpejtësia maksimale tani është 320 km/h).

Gjithashtu në dispozicion janë rrotat e reja (nga 20 dhe 21 inç), frenat më të forta, sistemi sportiv i shkarkimit, pezullimi i modifikuar, spoileri i pasmë dhe elementët e fibrës së karbonit në brendësi, si dhe një kapuç me fibër karboni.