Lajme

Fjalët prekëse të shoqes në ceremoninë e varrimit të dy nxënësve që u vranë në Gllogjan

11/28/2021 14:31
nga:A. R.

Qindra persona po marrin pjesë në ceremoninë e varrimit të dy nxënësve që u vranë të premten mbrëma në Gllogjan të Deçanit.

Para nisjes së ceremonisë së varrimit, moshatarja dhe shoqja e nxënësve të vrarë para të pranishmëve ka lexuar një shkrim prekës për viktimat.

Fjalën para të pranishmëve e ka marrë edhe kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4880755151989001&id=631247780273114&fs=5&focus_composer=0&m_entstream_source=timeline&av=631247780273114&eav=AfbDf3UeuGMmuBh-6Ihi9sz_EYIswDM4ZjkDt0eTAtYczlYbMhE0w2sWn38Ml5GO9mI&paipv=1