Showtime

Falsifikoi firmën e ish-bashkëshortit, dënohet me burg aktorja Rudina Dembacaj

12/08/2023 08:46
nga:Y I

Aktorja Rudina Dembacaj është dënuar me 6 muaj burg nga Gjykata e Apelit, dënim që i është konvertuar në 80 orë shërbim prove.

Për shkak të rrezikshmërisë të ulët dhe dënimint nën një vit, Gjykata vendosi që ajo mos të kryejë dënimin në burg, por jashtë, sipas Zëri.ai.

Ka qenë ish-bashkëshorti i saj që ka kallëzuar penalisht Dembacajn, pasi ajo ka nxjerrë vajzën e tyre jashtë shtetit duke falsifikuar firmën e tij në prokurë.

Prokura, e cila duhet të ishte firmosur edhe nga i ati i vajzës, është falsifikuar, ndaj e bija ka dalë jashtë kufirit të vendit, pa dijeninë e të atit.

Ka qenë noteri Ermal Hamzaj ai që është përfshirë në këtë skemë, por ai nuk është dënuar nga gjykata.