Cult

Ekspozita e Damien Hirst përfshin një kështjellë të tërë në Provence

03/30/2024 11:43
nga:N K

Një ekspozitë e re e punës së artistit britanik, Damien Hirst po mbahet në Chateau La Coste, një pasuri e verës pranë Aix-en-Provence.

Dhjetra skulptura dhe piktura, duke përfshirë ‘Histori Natyrore’, ‘Pikturat e Kopshteve Sekrete’ dhe pjesë të reja, si ‘Perandoresha’ janë paraqitur në ekspozitë.

Kjo ekspozitë është e para për pasurinë e verës që është shndërruar në një muze të hapur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HENI (@heni)