Showtime

Efi: Bëra ndërhyrje se nuk dua të më krahasojnë më me Bora Zemanin

10/03/2022 08:15
nga:G B

Personazhet e “Kepit të Tundimeve” ishin të ftuar sot në rubrikën “Trotuar” në “E diell” dhe mes tyre ishte edhe Efi. Kjo e fundit ka bërë një ndryshim në pamje duke operuar hundën.

Në një moment, Efi pranoi se ndryshimin e ka bërë që të mos e krahasojnë më dhe dihet tashmë me kë e kanë krahasuar: me Borën.

“Kemi aktualisht në treg nja 15 personazhe që duken sikur i ka lindur e njëjta nënë”, tha Flavio Qarri, i ftuar në panelin e diskutimit. “Prandaj bëra një ndryshim që mos më krahasojnë më”, tha Efi.

Efi: Bëra ndërhyrje se nuk dua të më krahasojnë më

Efi: Bëra ndërhyrje se nuk dua të më krahasojnë më

Efi: Bëra ndërhyrje se nuk dua të më krahasojnë më

Efi: Bëra ndërhyrje se nuk dua të më krahasojnë më