Cult

E vërteta “e errët” e serisë së animuar “Tom and Jerry”, a keni ditur?

03/27/2024 08:39
nga:N K

Të gjithë jemi rritur me serinë e famshme të animuar “Tom and Jerry”, një mace dhe një mi që kanë një “urrejtje” të madhe ndaj njëri-tjetrit.

“Tom and Jerry”, ka shoqëruar çdo familje dhe është seria më e njohur e animuar ndonjëherë.

Por, një teori konspirative lidhur me këtë seri ka qarkulluar me të madhe në internet dhe ka zgjuar kuriozitetin me të madhe tek njerëzit.

Kjo, teori ndryshon plotësisht pikëpamjen e asaj që ne kemi menduar dhe se nuk transmeton armiqësinë mes maces dhe miut.

Sipas kësaj teorie thuhej se Tom dhe Jerry nuk e urrejnë në fakt njëri-tjetrin; madje Tom ka një dashuri shumë të madhe për mikun e tij që jeton në shtëpi.

Për ta mbrojtur Jerryn, Tom në fakt bëhet kinse e urren dhe e përndjek në shtëpi në sy të pronares, por pa ndonjë qëllim për ta vrarë.

Këtë e bënë, në mënyrë që pronarja të jetë plotësisht e vetëdijshme që Tom ka urrejtje ndaj Jerryt, kështu ajo nuk do të merrte masa për ta marrë një mace tjetër në shtëpi për ta kapur Jerryn.

Kjo teori, ka nxitur mjaft diskutime në mesin e përdoruesve të shumtë.

@tomundjerry2021 Tom and Jerry Are actually best Friends? #tomandjerry #tomandjerry2021 #tomandjerry2022 #tomundjerry #tomundjerry2021 #tomundjerry2022 ♬ Originalton – Maurice Safranek tomundjerry