Lajme

E premtja me zbritje të mëdha në ETC

01/27/2022 14:20
nga:Krejona Gërvalla

A jeni gati të bleni artikujt e nevojshëm me ZBRITJE deri 50% në ETC. Këtë të PREMTË 28 JANAR deri me datë 3 SHKURT.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3g7ka8A

E PREMTJA E BARDHË Super aktivteti nga ETC në kohën e ndrrimit të sezonave, ku përveç Ofertave me Zbritje deri 50% ju presin edhe Likuidime Sezonale në shumë artikuj .

Shfrytëzoni mundësinë duke blerë produketet e dëshiruara me çmimet të pabesueshme.

Stafi i ETC- së është kujdesur që të ofrojë shërbimet e duhura dhe profesionale në mënyrë që blerjet e juaja të jenë sa më të lehta dhe të sigurta.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com
Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3g7ka8A
Apo në Faqën Zyrtare në Facebook : https://bit.ly/3chnSfl
Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7