Showtime

E papritur, Qetsori puth në buzë Sabianin

03/11/2023 15:16
nga:G C

Gjatë mbrëmjes dedikuar vetëm djemve, Qetsori në një moment ka vendosur që të mos i përgjigjet pyetjes dhe ka kryer dënimin.

Ai preferoi mos të thoshte emrin e ish-të dashurës së fundit dhe për këtë arsye zgjodhi dënimin, i cili ishte që të puthte në buzë një nga djemtë.

Banori zgjodhi të puthte në buzë Sabianin, ndërkohë banorët e tjerë qeshën teksa panë puthjen e papritur.