Cool

E mahnitshme, skulpturat kukulla që duken si të gjalla

04/30/2021 11:27
nga:G C

Michael Zajkov është një artist i mrekullueshëm nga Rusia – një vështrim në kukullat magjike që ai krijon do t’ju bëjë të ndiheni të impresionuar dhe paksa të tronditur – për shkak të asaj se sa realiste duket çdo pjesë e tyre.

AI ka arritur t’i mbledhë mbi 1 milion ndjekës, të cilët e admirojnë nga afër procesin e punës dhe artin e tij magjepsës.

Bright Side ka hasur në këto kukulla joshëse që duken sikur në çdo moment do të fillojnë të marrin frymë dhe të flasin, si dhe ne menduam se do duhej të ndanim me ju pjesët e tij mbresëlënëse.