Cool

E dini kuptimin e vërtetë të tyre? Këto janë tetë ‘emoji-t’ që i keni përdorur gabim!

01/12/2022 08:43
nga:Donika Fetahu

Keni menduar ndonjëherë se nuk po përdorni emojin e duhur për të shprehur ndjenjat tuaja?

Lista më poshtë, do të ju surprizojë dhe do ju bëjë të zëvendësoni emojit që përdorni.