Showtime

DJ PM dhe Donaldi ngacmojnë Beatrixin

11/25/2021 09:39
nga:G C

Në mbrëmjen e djeshme në shtëpinë më të famëshme në Shqipëri, vëllau i madh organizoi një festë për banorët e shtëpisë, ata patën një natë latine.

Për atë festë ata u furnizuan me veshje latine, për t’iu përshtatur atmosferës.Gjatë asaj feste së organizuar pati sfilata e kërcime me njëri tjetrin,/GazetaBlic/

Gjatë një vallëzimi Beatrixi ngacmohej nga Donaldi dhe DJ PM, këngëtarja dukej mjaftë tërheqëse me veshje latine.

Video nga faqja zyrtare e Big Brother VIP në Instagram.