Showtime

Dea: Nëse jam pjesë e një formati që nxit dhunë, unë iki e lë

03/29/2023 16:33
nga:G B

Dea dhe Fotini kanë diskutuar për impaktin që ka secili banorë në sytë e publikut. Kjo e fundit ka thënë që një zënkë që mund të ndodhë brenda shtëpisë, konceptohet shumë ndryshe jashtë.

Fotini tha se dy banorë mund të debatojnë dhe ditën tjetër ta pijnë kafen se bashku, por njerëzit jashtë mbajnë një qëndrim shumë të fortë. Nisur nga kjo gjë, ajo u shpreh që ka dyshime se ky akt terrorist, lidhet më formatin.

Dea tha se nesë kjo është e vërtetë, ajo heq dorë dhe largohet nga loja.