Lajme

Condor vjen me “Kompleksin Dora”, ambientin ideal për të jetuar

04/19/2021 15:26
nga:Gazeta Blic

“Kompleksi Dora”, ndërtuar nga kompania “Condor” është i vendosur në një nga pozitat më të përshtatshme të Prishtinës, në lagjen ‘Prishtina e re’.

Ky kompleks përbëhet nga 3 ndërtesa të shtrira në një sipërfaqe prej 64 ari. Projekti ofron një komoditet të lartë dhe të veçantë në aspektin e rahatisë dhe qetësisë.
Banesë perfekte për familje, me organizim dhe qasje në vizura, me një qëndrim ditor të hapur.

Objekti nga jashtë është i izoluar me fasadë ventiluese, poashtu nga brenda, këto banesa kanë izolim termik dhe akustik. Ngrohja është e vendosur në dysheme së bashku me parketin i cili është i një kualitet shumë të lartë të vendosur në korridore, dhoma gjumi, si dhe qeramika e kualiteti më të lartë e vendosur në banjo, kuzhina, ballkone, depo.

Roleta alumini dhe dritaret REHAU të vendosura në këtë objekt janë testuar në standardin më të lartë të sigurisë duke ofruar nivel të lartë sigurie. Të prodhuara me xham të trefishtë përshtaten në çdo mjedis duke zvogëluar zhurmën nga jashtë dhe konsumin e energjisë.

Condor është kujdesur edhe për sigurinë e banorëve me siguri maksimale ,ku “ Kompleksi Dora” ka kamerat që janë 24 orë nën vëzhgim.

“Kompleksi Dora” është përkujdesur edhe për më të dashurit tuaj, duke krijuar një kënd të veçant të lojërave për fëmijë dhe hapësirë gjelbëruese.

Për t’u bërë pjesë e lagjes në “Kompleksion Dora” ju mund të bleni banesën dhe përmes NLB Banka me kredi për blerje të banesës me normë preferenciale interesi me afat kthimi deri në 20 vjet.

Preke lumturinë!

Condor SHPK

TEL: +38344 535 353

Email: [email protected]

 

Lamela A:

Lamela B:

Lamela C:

 

(Artikull i sponsorizuar)