Fit&Sexy

Çizmet verore që do t’ju bëjnë të harroni sandalet dhe shapkat gjithë këtë sezon

05/03/2021 16:13
nga:G C

Ashtu si sandalet ose atlete verore, një çizme verore mund të jetë çuditërisht e bukur në këtë periudhë të vitit. Hidhini një sy këtyre modeleve.

Përpara se të “përqafoni” modën e re të çizmeve në verë duhet të dini disa rregulla bazë!

Së pari, zgjidhni ngjyra të lehta dhe verore. Lëkura e rëndë dhe me ngjyra të errëta und të funksionojë vetëm deri në shtator.

Së dyti, merrni parasysh kamoshin me ngjyra të buta, do të shihni se ato shkojnë me gjithçka.

Së treti, përpiquni të gjeni një model me ajrosje, qoftë dhe me ndonjë të çarë.

Ashtu si sandalet ose atlete verore, një çizme verore mund të jetë çuditërisht e bukur në këtë periudhë të vitit. Hidhini një sy këtyre modeleve: