Geek

ChatGPT tani mund të ketë qasje në informacione të përditësuara

10/02/2023 22:10
nga:G C

OpenAl, krijuesi i ChatGPT i mbështetur nga Microsoft, ka konfirmuar se chatbot tani mund të shfletojë internetin për t’u ofruar përdoruesve informacionin aktual.

Sistemi i fuqizuar nga inteligjenca artificiale ishte trajnuar më parë vetëm duke përdorur të dhëna deri në shtator 2021.

Ky njoftim nënkupton se disa përdorues Premium do të mund t’i bëjnë pyetje chatbotit në lidhje me çështjet aktuale dhe të kenë qasje në lajme.

OpenAl tha se funksioni do të hapet për të gjithë përdoruesit së shpejti, raporton BBC.