Lajme

Charity Gala Night – Të ndihmojmë fëmijët me Leukemi

11/29/2023 13:11
nga:K G

Cure2Children dhe UNI- Universum International College me 19 Dhjetor nga ora 19:00 në Swiss Diamond Hotel  orgznizon një mbremje bamirësie të veçantë. Charity Gala Night, e organizuar me dashurinë më të madhe për të ndihmuar fëmijët në Onkologji me leukemi. Personalitete me famë nga sfera të ndryshme të jetës pritet të zbukurojnë këtë ngjarje.

Charity Gala Night një natë e dedikuar për të mbledhur fonde në ndihmë të shkaqeve humanitare. Ky event i lartësuar dhe emocionues do të jetë një përvojë e jashtëzakonshme që do të bashkojë njerëz për një qëllim të përbashkët, një mundesi për të sjellë ndryshime pozitive dhe shpresë në jetët e atyre që kanë nevojë.

Për pjesëmarrje dhe mënyrën se si do të mbledhen fondet informatat i gjeni në këtë link: https://shorturl.at/dBFR0

Të bashkuar mund të ja dalim!

Për më shumë informata rreth mundësive të studimit kontakto +38344144062, info@universum-ks.org ose ndiqni UNI në facebook dhe instagram.