Geek

Çfarë është “My AI” në Snapchat dhe si ta përdorni atë?

05/10/2023 15:24
nga:G C

 

“My AI” është një chatbot aktualisht i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e Snapchat.

Në një bisedë bisede, “My AI” mund t’i përgjigjet një pyetjeje të vogël, të ofrojë këshilla për dhuratën e përsosur për ditëlindjen e shoqes tuaj, të ndihmojë në planifikimin e një udhëtimi ecjeje për një fundjavë të gjatë ose të sugjerojë se çfarë të bëni për darkë.

Snapchat shkruan se janë duke punuar vazhdimisht për të përmirësuar dhe evoluar atë, por është e mundur që përgjigjet e AI mund të përfshijnë përmbajtje të njëanshme, të pasakta, të dëmshme ose mashtruese.

Për shkak se “My AI” është një veçori në zhvillim, gjithmonë duhet të kontrolloni në mënyrë të pavarur përgjigjet e dhëna nga “My AI” përpara se të mbështeteni në ndonjë këshillë dhe nuk duhet të ndani informacione konfidenciale ose të ndjeshme.

AI ime mundësohet nga teknologjia ChatGPT e OpenAI, me përmirësime shtesë të sigurisë dhe kontrolle unike për Snapchat. Ne besojmë se duhet të ketë transparencë kur “My AI” është i përfshirë në krijimin e përmbajtjes. Nëse ndani përmbajtje të krijuar nga ‘My AI”  me të tjerët, ju lutemi njoftoni që “My AI” ishte përfshirë në punën tuaj.

E gjithë përmbajtja e ndarë me My AI ruhet derisa ta fshini.