Geek

Caviar shet iPhone 13 Pro me fragment të dhëmbit të tiranosaurit

11/10/2021 14:48
nga:G C

Kompania ruse Caviar, ka prezantuar prodhimin më të ri të dedikuar për ata që janë të gatshëm të ndajnë një shumë të majme të parave për iPhone ekskluziv.

Prodhimi më i ri i Caviar është iPhone 13 Tyannophone, e pjesë të tij janë fragmente të dhëmbit të tiranosaurit të vjetër mbi 80 milionë vjet, transmeton Telegrafi.

Kjo pajisje është pjesë serisë së re Tera që përfshinë Monsterphone me panelin e përforcuar pre titani, e si opsion edhe Teradiamond me 1.024 diamante. Ky numër i përshtatet asaj të memories që modelet e reja të iPhone i kanë.

Ky model është i kufizuar në numër të prodhimit – ku vetëm shtatë njësi do të jenë të disponueshmë dhe secila do të kushtojë 8.160 dollarë.

Monsterphone do të prodhohet në 99 njësi, e çmimi i tyre do të jetë 7.760 dollarë. Teradiamond do të shitet me çmim prej 49.500 dollarë, e te blerësit do të arrijnë vetëm 18 njësi.