Geek

Bitcoin arriti vlerën më të lartë të të gjitha kohërave

03/19/2024 11:55
nga:N K

Bitcoin arriti një rekord të ri sot. Vlera e bitcoin u rrit në mbi 71,000 dollarë.

Rritja vjen pasi kriptomonedhës iu dha miratimi për përfshirje në produktet e investimeve në SHBA muajin e kaluar.

Komisioni Amerikan i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim miratoi pa dëshirë tregtimin në fondet e para të tregtuara në shkëmbim bitcoin (ETF) në fillim të janarit.