Cool

Bëni seks me dritë ndezur, këto janë benefitet

03/03/2023 09:22
nga:Gazeta Blic

Secili prej nesh zgjedh mënyrën që i pëlqen për të kryer marrëdhënie seksuale me partnerin. Megjithatë, në kokën tonë ka ende disa pikëpyetje në lidhje me të.

Mund t’ju ketë ndodhur t’ia keni drejtuar ndonjëherë pyetjen vetes: a është më mirë të kryeni marrëdhënie seksuale me dritat ndezur apo fikur?

Këtu janë disa arsye pse është më mirë që të kryeni marrëdhënie seksuale me partnerin/partneren me dritat ndezur.

Kur mbani dritat ndezur, jo vetëm keni mundësi të shikoni partnerin/partneren nudo, por mund të shikoni se ku po shkoni. Jeni më të qartë në lëvizjet tuaja.
Të lejoni partnerin t’ju shikojë pa rroba është një shenjë besimi dhe komoditeti që keni krijuar me njëri-tjetrin.
Kur shikoni njerëz në errësirë, mund t’ju duken të frikshëm, prandaj shmangeni këtë pjesë.
Ndiheni më mirë me veten dhe trupin tuaj.