Showtime

Atdheu i kërkon falje Julianës

02/06/2023 09:05
nga:G B

Atdheu dhe Juliana mbrëmë kanë diskutuar për ndërprerjen e romancës së tyre.

Juliana i tha atij se nuk e kishte pritur nga ai që këtë gjë ta bënte në Prime-n e së premtes.

Ndërsa, Atdheu i kërkoi falje për atë që i bëri, sipas tij, nuk mundi të duronte më.

“Të kërkoj falje nëse të kam lënduar dhe të kam bërë të ndjehesh keq”.

“Të kam falur herën e parë, herën e dytë nuk ta fali”, tha Atdheu.