Showtime

Artani dhe Bruno me mendime të kundërta për Stresin

02/26/2023 15:47
nga:G B

Në Prime-n e së premtes nga shtëpia e Big Brother Vip Kosova, Bruno nuk është eliminuar, ndonëse banorët e tjerë i thoshin se ai do të dalë.

Kjo gjë u diskutua mbrëmë nga Vedati, Artani dhe Bruno.

Artani e pyeti Brunon se çfarë mendimi ka për reagimin e Stresit kur emri i Brunos u lexua për qëndrim brenda.

“A mendon se Stresi me të vërtetë është gëzuar për qëndrimin tënd?”, ka thënë Artani.

Ndërsa, Bruno ia ktheu: “Gëzimi i Stresit për mendimin tim ka qenë i sinqertë 100 për qind, por i Julianës nuk mendoj”.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.