Lajme

Apel për ndihmë për shërimin e 18-vjeçarit nga Prishtina

10/19/2021 21:03
nga:Q R

Arlind Gashi 18 vjeçar, nga Prishtina ka nevojë për ndihmë.

Arlindi vuan nga kanceri dhe për operimin e tij nevojiten 48.000.00 mijë euro.

Familja e Arlindit kërkon ndihmë.

Kjo është llogari ku mund ta ndihmoni Arlindin: Iban: XK05 1501001021747492