Showtime

Anita – Lindës: Pse u fute në makinën e Bleros kur e ke ditë që ishte i martuar?

11/13/2023 21:45
nga:G C

“Ti ke thyer shumë tabu, dhe të sjellësh histori para 12 vjete, kam pak dyshime, nuk e di a është strategji, apo çka është ky mllef ndaj gjinisë mashkullore aty, të kesh kujdes në deklaratat që bën. Pse u fute në makinë kur e dite që Blero ishte i martuar?”, i tha Anita Lindës.

Krejt kjo bisedë është bërë pasi Prime-n, e kaluar Linda Halimi ka rrëfyer një eksperiencë jashtë shtëpisë, të ndodhur me Bleron para 15 vitesh.

Tutje Anita i tha Lindës së nuk e di a e ka strategji apo çka pasi ka disa dyshime lidhur me deklaratat e saj.