Showtime

Andi dhe Gresa e shndërrojnë Titanikun në versionin shqip dhe do të qeshni me lot

12/08/2022 20:06
nga:G B

Të mbyllur 24 orë nën vëzhgimin e kamerave, banorët gjejnë argëtim edhe në shaka që bëjnë mes vete.

Së fundmi, teksa ishin të shtrirë në krevate, Andi dhe Gresa flasin për filmin Titanik dhe bashkë me ta është edhe Edoni.

Duke u tallur me njëri tjetrin, Andi dhe Gresa rikrijojnë skenën kur protagonisti kryesor fundoset në det pas shkatërrimit të anijes Titanik duke bërë edhe batuta.

Shihni të plotë në videon e mëposhtme.