Showtime

“8 vetë i kam kundër”, Luizi bisedon me Kiarën

02/05/2023 22:40
nga:G C

Pas eliminimit të Efit, Luizi është ndjerë vetëm në shtëpi. Efi ishte “krahu” i tij i djathtë, pasi e mbronte në çdo debat që ai kishte me banorët në shtëpi, por edhe anasjelltas.

Edhe Luizi bënte të njëjtën gjë me të.

Pas gatimit të petullave, Luizi dhe Kiara patën një bisedë të shkurtër në banjo.

Ai i tha Kiarës se është bërë lojë e vështirë sepse ka 8 vetë kundër. Të vetmit banorë tha ai, që i ka në krahë janë Kiara dhe Valbona.

Kiara nuk reagoi fare, por thjesht i tha atij se nuk ka çfarë bën.