Cool

4 këshillat për udhëheqje dhe sukses nga njeriu më i pasur në botë

03/22/2024 14:21
nga:N K

Bernard Arnault, biznesmeni francez, kryetar dhe themelues i kompanisë luksoze më të madhe në botë LVMH Mowt Hennessy Lous Vuitton, së fundmi u bë personi më i pasur në botë, sipas Forbes.

Me një vlerë neto prej më shumë se 207 bilion dollarë, Arnault ka listuar disa nga këshilla për udhëheqje dhe sukses të cilat beson se janë inspirim për një arritje të madhe në jetën e njeriut:

Të jesh ambicioz dhe të kesh vizion afatgjatë në jetë.

Mos u obsesiononi shumë ndaj parave, bëni vetëm gjënë e duhur.

Njihni nivelin bazë në kompaninë tuaj.

Keni një qëndrim të parë të markës ose kompanisë.

Ndryshe nga disa bilionerë të tjerë, Bernard beson se brand-i i tij duhet të jetë më i madh se imazhi i tij publik. “Gjithçka për çfarë jam interesuar është promovimi i markave të mija dhe kurrë veten time” ka thënë ai.

Në fakt, Arnault nuk ka qenë kurrë fytyra e kompanisë së tij luksoze dhe ka lënë gjithmonë markat e tij të njihen mes njerëzve.