Fit&Sexy

10 bluza që përshtaten në mënyrë perfekte me xhinse

04/16/2022 10:33
nga:G C

“Blue jeans, White shirts” u këndua nga Lana del Rey në 2012, duke vlerësuar kombinimin e preferuar stilistik të grave dhe burrave për dekada. Dizajnerë, stilistë dhe ikona të modës kanë treguar besim në këtë kombinim, i cili me kalimin e kohës ka dëshmuar se është pjesë e kulturës pop.

Trikot e bardha kanë dëshmuar se janë të përjetshme dhe të gjithanshme. Megjithatë, nëse ka një kombinim që preferojnë adhuruesit e modës është bluza me xhinse. Është një look pranveror që mund të cilësohet lehtësisht si “veshja” e preferuar e modës.

Përveç bluzës së bardhë e cila është një nga elementët kryesorë të garderobës sonë, koleksionet e shtëpive dhe markave të modës ofrojnë një larmi të madhe nuancash dhe dizajnesh. Një tjetër obsesion i influencuesve janë bluzat me mëngë të shkurtra me logo.

Po aq interesante janë edhe bluzat me mëngë të shkurtra me mëngë të fryra që e bëjnë edhe më të veçantë rezultatin përfundimtar.