Murati takohet me Orlandon, flasin për përkrahjen financiare për sektorët e ndikuar nga vendimi i Qeverisë

Ministri Murati gjatë takimit e njoftoi Ambasadorin Orlando për gjendjen e rënduar financiare të krijuar nga pandemia COVID-19, për masat që do të ndërmarrë Qeveria për përkrahjen financiare për sektorët e ndikuar direkt nga vendimi i Qeverisë si dhe për planin e Qeverisë. Ndërsa ambasadori italian Nicola Orlando falënderoi Ministrin Murati për pritjen dhe theksoi … Continue reading Murati takohet me Orlandon, flasin për përkrahjen financiare për sektorët e ndikuar nga vendimi i Qeverisë