Ky është personi që i siguroi votat për ta zgjedhur Vjosa Osmanin – presidente

Milazim Gashi është personi që i ka takuar zyrtarët e Qeverisë Kurti dhe deputetin Adem Hoxha, për ta bindur këtë të fundit për ta votuar Vjosa Osmanin presidente, shkruan Gazeta Blic. Në një intervistë për Kanal 10, Gashi ka pranuar se ka ndërmjetësuar për sigurimin e votës së Adem Hoxhës. Madje thotë se kjo nuk … Continue reading Ky është personi që i siguroi votat për ta zgjedhur Vjosa Osmanin – presidente