Zogaj përmend një skenar të “çuditshëm”: Kushtetuesja nëse konstaton se Thaçi ka shkelë Kushtetutën, Vjosa Osmani bëhet president, Kurti mbetet kryeministër

Analisti politik, Petrit Zogaj ka përmendur edhe disa skenare, ndër ta nëse Gjykata Kushtetuese konstaton se presidenti Thaçi e ka shkelur Kushtetutën. Sipas tij, në këtë situatë Thaçi jep dorëheqje, Vjosa Osmani bëhet president, dhe nuk ia jep mandatin LDK-së. Kështu Kurti mbetet kryeministër deri në zgjedhjet e reja. Megjithatë, Zogaj thotë se ky skenar … Continue reading Zogaj përmend një skenar të “çuditshëm”: Kushtetuesja nëse konstaton se Thaçi ka shkelë Kushtetutën, Vjosa Osmani bëhet president, Kurti mbetet kryeministër