“Zihet” ngushtë Albin Kurti nga panelistët: A patën leje mjekët serbë për hyrje në Kosovë?! Kjo ishte përgjigja e tij “teknike”

Kryeministri në dëtyrë, Albin Kurti është “zënë” ngushtë në një moment nga panelistët në emisionin “Debat Plus” në RTV Dukagjini. Pyetja se a kishin leje mjekët që hynë nga Serbia në Kosovë, për të cilën Kurti tha se s’ka informacione, ka bërë që panelistët të insistojnë. “Kryeministër ju njiheni si njeri i ditur dhe që … Continue reading “Zihet” ngushtë Albin Kurti nga panelistët: A patën leje mjekët serbë për hyrje në Kosovë?! Kjo ishte përgjigja e tij “teknike”