Lajme

Zhduket që shtatë ditë Jehona Zeqiri nga Kamenica, nëse e shihni lajmëroni në këtë numër

02/12/2019 19:44
nga:A. R.

Tash e shtatë ditë familje nuk di gjë se ku është vajza e tyre Jehona.

Jehona Zeqiri nga Kamenica, është zhdukur që një javë, por për fatin e saj familja nuk ka as një njoftim nga askush.

Ata e kanë shpallur vajzën e tyre të zhdukur dhe po kërkojnë ndihmë nga qytetarët për gjetjen e saj.

Familja e Jehonës kanë publikuar edhe numrin e kontataktit që nëse dikush e sheh, për tu lajmëruar.

Numri kontaktues: 045695903 ose lajmëroni Policinë e Kosovës