“Zbulon” Milaim Zeka, deputetët dhe ministrat bëjnë biznes me taksën 100% ndaj Serbisë

Deputeti i Nismës Socialdemokrate, Milaim Zeka, në DPT te Fidani, në T7, ka folur rreth taksës 100 për qind që Kosova ia ka vendosur muaj më parë Serbisë. Ai ka thënë se me këtë taksë është duke u bërë kontrabandë. Deputeti i Nismës ka thënë se me taksen po bëjnë pazare ministrat dhe njerëzit e … Continue reading “Zbulon” Milaim Zeka, deputetët dhe ministrat bëjnë biznes me taksën 100% ndaj Serbisë