Uncategorized

Zbritje e madhe në Shell Kosova

05/23/2020 13:55
nga:L I

Për nderë të festes së Fitër Bajramit ejani dhe përfitoni zbritje 6 cent në të gjitha pikat e Shell, si dhe përfito ekstra zbritje me kartelat e antarësisë Shell.

Zbritja vlen këtë vikend nga data 23 deri 25 maj.

Shell njihet për derivate e produktet kualitative dhe origjinale që ofron në çdo pikë zyrtare të saj. Duke e parë situatën e krijuar kjo mundësi është ideale qe ju të kurseni edhe më shumë për veturën tuaj.

Shell Kosova ju rikujton që gjatë vizitave në pikat tona të ruani distancën e të kujdeseni për veten tuaj dhe ata që ju rrethojnë.