Geek

WhatsApp së shpejti do të detektojë lajmet e rreme

03/25/2019 14:12
nga:L H

Sipas faqes WABetaInfo, WhatsApp Service në pronësi të Facebook po teston një tipar të ri që do t’i lejojë përdoruesit të shohin sa herë që mesazhi i tij është përcjellë.

Përditësimi beta në versionin 2.19.80 përfshin një veçori të re që i lejon përdoruesit të shohin sa herë u dërgua mesazhi që ata morën.

Për të marrë këtë informacion, përdoruesi duhet të përcjellë mesazhin e marrë, të hapë seksionin e mesazhit dhe të dhënat do të shfaqen.

Një mesazh që është dërguar pesë ose më shumë herë do të marrë një telefonatë me një mesazh “shpesh e dërguar”.

Nëse një version beta i WhatsApp është instaluar në një telefon Android ose iOS nëpërmjet TestFlight, përdoruesit do të jenë në gjendje të shohin sa herë është dërguar dhe pranuar një mesazh.

WhatsApp shton këtë funksion për të ndihmuar përdoruesit të shohin nëse një mesazh është spam. Disa mesazhe që transmetohen shumë herë mund të jenë spam ose lajme të rreme./kp