Vuçiq: Hap i rëndësishëm nënshkrimi i marrëveshjes për fillimin e linjës ajrore Kosovë-Serbi

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq e ka vlerësuar si shumë të rëndësishme nënshkrimin e letrës së synimit për vendosjen e linjës ajrore Prishtinë-Beograd, për të cilën, siç tha ai, është zhvilluar një dialog i gjatë dhe “është arritur një zgjidhjeje kompromisi për të cilën ku askush nuk mund të thotë se ne e kemi njohur Kosovën”. … Continue reading Vuçiq: Hap i rëndësishëm nënshkrimi i marrëveshjes për fillimin e linjës ajrore Kosovë-Serbi