Vrasja në Lipjan ndodhi për motive banale: Nuk e lejoi ta voziste kamionin e punës

Në orët e hershme të mëngjesit të sotëm ka ndodhur një incident i armatosur në një vendpunishtë në Lipjan, ku për pasojë ka humbur jetën një person. “Gazeta Blic” merr vesh se viktima e këtij incidenti dhe autori, kanë qenë punonjës të një kompanie ndërtuese. Që të dy, mbrëmë kishin punuar në ndërrim natës, nga … Continue reading Vrasja në Lipjan ndodhi për motive banale: Nuk e lejoi ta voziste kamionin e punës