Rrjete Sociale

“Vlerëso politikanët, portalet dhe emisionet”

12/22/2020 21:06
nga:M K

Metriku është platformë e vetme në të cilën mund të gjeni informata të hollësishme dhe vlerësimet rreth kategorive të ndryshme që kanë rëndësi për qytetarët e Kosovës.

Metriku.com është platformë e hyrë së fundi në treg, teksa synon që të krijojë bagazh në këtë drejtim.

Aty mund t’i vlerësoni politikanët, portalet dhe emisionet e ndryshme.