Vjosa Osmani mesazh qeverisë Kurti: Kuvendi do të mbikëqyrë rreptë punën e qeverisë suaj

Kryeparlamentarja e re e Kuvendit të Kosovës, në fjalimin e saj ka thënë se Kuvendi i cili tashmë do ta udhëheqë ajo, do të mbikëqyrë mirë dhe rreptë punën e Qeverisë së Kosovës. Osmani ka thënë se ajo do të jetë zë jo vetëm i partisë së saj por edhe i secilit deputet tjetër. “Falënderoj … Continue reading Vjosa Osmani mesazh qeverisë Kurti: Kuvendi do të mbikëqyrë rreptë punën e qeverisë suaj