Vjen reagimi i kryeministrit Kurti për nënshkrimin e dy marrëveshjeve me Serbinë

Kryeminstri Albin Kurti, ka reaguar pas nënshkrimit të marrëveshjeve me Serbinë, për linjën ajrore dhe hekurudhave. Kjo marrëveshje është nënshkruar sot në Gjermani, në prezencë të ambasadorit Richard Grenell, teksa Kurti thotë se negociatat për to, janë bërë nga qeveria e kaluar. Madje, ai thotë se si qeveri e Kosovës, nuk janë informuar për përmbajtjen … Continue reading Vjen reagimi i kryeministrit Kurti për nënshkrimin e dy marrëveshjeve me Serbinë